Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Dit Temptation-koppel was eerder al te bewonderen in realityshow

30 oktober 2020 15:05

In het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave’ is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. Sonny en Jaydi vormen een van de vier koppels die de uitdaging aangaan. 24/7 gefilmd worden is voor hen geen probleem, want de tortelduifjes waren al eerder te zien op televisie!

Fans van Temptation Island kunnen vanaf donderdag 26 november hun hart ophalen, want vanaf dan zien we bij Videoland hoe vier koppels in het zonnige Italië antwoorden proberen te vinden op de vraag of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. Het is nog maar de vraag of de 22-jarige Jaydi en Sonny van 27 nog altijd samen zijn, maar in het programma Wereldreis op Wielen bewezen ze in ieder geval positief in het leven te staan.

In het programma gingen de twee voor onbepaalde tijd met een tiny house op wielen op wereldreis. Ze leefden letterlijk en figuurlijk 'on the road' en waren volledig op elkaar aangewezen.

 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ken jij ze nog? De meest spraakmakende Temptation-koppels

Het koppel, dat inmiddels drie jaar samen is, heeft overduidelijk nog geen genoeg van de spotlights. Door mee te doen aan het nieuwe Temptation Island: Love or Leave hopen ze antwoord te krijgen op een aantal vragen. Ook moet Jaydi zelfstandiger worden en zou Jaydi graag zien dat Sonny wat minder egoïstisch zou zijn.

In strikte afspraken maken voor de ultieme relatietest geloven de twee niet. Sonny: “Je moet juist het proces in om echt te weten of je voor elkaar bestemd bent. Afspraken maken voelt dan als valsspelen.”

Jaydi en Sonny
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alweer een nieuw Temptation Island-baby'tje op komst

Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 26 november bij Videoland te zien. Welke koppels er nog meer meedoen zie je hieronder:

Dit zijn de koppels van Temptation Island: Love or Leave!

00:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!