Kasper De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie

Kasper uit De Bachelorette doet weer mee aan datingprogramma

2 november 2020 19:29

Kasper Paalman (26) wist met zijn Twentse accent helaas niet het hart van Gaby Blaaser (34) te veroveren, maar de hunk uit 'De Bachelorette' heeft de liefde nog niet afgeschreven en doet opnieuw een poging in een speciale editie van 'First Dates'.

"Ik ben te zien in First Dates VIP"

Ondanks de teleurstellende uitkomst van de eerste VIP-editie, durven weer een handje BN'er het aan om te daten voor heel Nederland. Eerder konden we al bekendmaken dat Irene van de Laar, Frits Huffnagel, Jasmine Sendar, Johan Vlemmix en Maria Tailor op zoek gaan naar de liefde, maar ook Kasper van De Bachelorette is te zien in de populaire datingshow. Dat heeft hij zojuist bekendgemaakt op zijn Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hoera! De eerste Nederlandse First Dates-baby is geboren

Ter gelegenheid van Valentijnsdag gingen eerder dit jaar Giel Beelen, Mike de Boer, Sipke Jan Bousema, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck op blind date. Giel Beelen was na het programma enkele maanden samen met zijn date en ook Sipke Jan had nog een tijdje contact met zijn match, maar helaas was de liefde slechts van korte duur. 

Sipke Jan heeft nog altijd contact met First Dates-vlam

01:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herstel van corona valt Jordy uit De Bachelorette extreem zwaar

De aflevering met Kasper is op 8 november te zien, naast de reguliere afleveringen. Ook op 15 en 22 november stellen de BN'er hun hart open.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!