Penn Badgley Beeld © Tyler Golden/Netflix

Hello you: opnames derde seizoen Netflix-hit You van start

03 november 2020 11:20

Je favoriete stalker Joe Goldberg (of is het nou Will Bettelheim?) kan ook tijdens de coronacrisis zijn ware aard niet onderdrukken. Nadat de opnames van Netflix-serie 'You' tijdelijk werden stilgelegd, is er nu goed nieuws: de streamingdienst laat via Instagram weten dat de opnames van seizoen drie officieel van start zijn gegaan.

"Bij Will/Joe Goldberg zou ik sowieso altijd 1,5 meter afstand bewaren"

Om de fans op de hoogte te brengen deelt Netflix een foto van hoofdrolspeler Penn Badgley met een mondkapje waarop staat 'hello you' - een inmiddels iconische zin uit de serie die menig fan kippenvel bezorgt. 'Bij Will/Joe Goldberg zou ik sowieso altijd 1,5 meter afstand bewaren', schrijft de streamingdienst met een dikke knipoog bij de post. 'Seizoen 3 van You is in de maak.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

You-acteur Penn Badgley verwelkomt zoontje

Waar het tweede seizoen vorig jaar nog als kerstcadeautje bij Netflix werd gedropt, is dat dit jaar anders. Omdat de opnames lange tijd stil lagen vanwege het virus staat de release gepland voor het najaar van 2021. Gelukkig is er wel al het een en ander bekend over het derde deel. Volgens Sera Gamble, co-creator van de serie, zullen we in het nieuwe seizoen meer te zien krijgen van Joe's nieuwe buurvrouw, die aan het einde van seizoen twee haar opwachting maakte. Eerder kregen we nog niet veel te zien van deze onbekende vrouw en dat heeft een goede reden. "Het is vrij duidelijk dat we de buurvrouw nog niet in beeld konden brengen, omdat we nog geen actrice voor deze rol gecast hadden", legde Sera uit. "Maar er staat haar een hoop te wachten."

Ook Penn praatte al eerder zijn mond voorbij over seizoen drie tijdens een interview met Entertainment Tonight. Over één van de personages zei hij toen: "Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie..."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Beckhams tekenen miljoenendeal met Netflix

Daarnaast liet Netflix eerder weten dat twee nieuwe acteurs zich bij de cast zullen voegen. Actrice Shalita Grant zal Sherry spelen, een 'Mom-fluencer' die nuchter lijkt, maar eigenlijk een gemeen meisje is dat alleen maar doet alsof ze Love welkom heet in haar sociale kring. Travis VanWinkle treedt ook toe tot het nieuwe seizoen. Hij zal de rijke Cary spelen, die Joe uitnodigt in zijn inner circle.

In You volgen we Joe Goldberg. Waar hij aan het begin van de eerste aflevering nog de ideale schoonzoon lijkt te zijn, slaat dat beeld snel om. Hij is een stalker die niet terugdeinst voor een moordje meer of minder. In het tweede seizoen vindt hij het tijd voor een nieuwe identiteit en noemt hij zichzelf Will Bettelheim. Als snel blijkt dat een vos wel zijn haren kan verliezen, maar niet zijn streken...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!