Het Perfecte Plaatje Beeld © Het Perfecte Plaatje

Politie houdt Bibi Breijman staande in Het Perfecte Plaatje

3 november 2020 21:20

De acht overgebleven deelnemers van ‘Het Perfecte Plaatje’ vallen deze week met hun neus in de boter. Maar niet iedereen heeft even veel geluk. Zo wordt Bibi Breijman (29) tijdens het plaatjes schieten aangehouden door de politie en dat komt haar duur te staan.

"Een duur fotootje"

Aan de BN’ers de taak tijdens de eerste shoot om een foto te maken waar iedereen zijn vingers bij af zal likken. Het thema is desserts, iets waar Janny van der Heijden natuurlijk alles van af weet. De verwachtingen zijn hooggespannen, al helemaal omdat Janny vorige week nog een negen scoorde tijdens de beruchte naaktshoot. Zelf weet ze niet of ze die kan waarmaken. "Ik weet wel wat lekker moet zijn, hoe het eruit moet zien en hoe je het maken moet. Maar hoe je het fotografen moet, dat is wat anders", vertel ze ietwat nerveus voor de camera.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Love Island-ster blinkt uit als naaktmodel in Perfecte Plaatje

Het is de bedoeling dat de sterren een 'Insta-killer' maken die meteen de aandacht trekt tijdens het oneindig scrollen op Instagram. Maar alleen een Insta-waardige foto schieten is niet genoeg, er moet er ook nog actie in het kiekje zitten. Art Rooijakkers staat niet meteen te springen met zijn camera. Hij heeft namelijk de opdracht gekregen een cake tot leven te wekken, maar vindt het geheel nogal deprimerend. "Het doet toch denken aan een crematie of begrafenis", verklaart hij. Om zijn foto toch spectaculair te maken, zet hij werkelijk alle zeilen bij. Zelfs presentator Tijl Beckand moet eraan geloven en dat loopt voor hem wat minder goed af. Art heeft namelijk het geniale idee dat Tijl cacao moet 'wegblaze'. Dat gaat mis in 3… 2… 1…

Al met al lopen de BN’er flink te stuntelen, maar er is er een die wél de smaak te pakken heeft: Bert van Leeuwen. Terwijl hij het schaamrood nog op zijn kaken heeft staan van de vorige shoot, weet hij deze week de jury te imponeren en krijgt ‘ie een dikke acht voor zijn Pavlova.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman maakt korte metten met moedermaffia

Ook de tweede opdracht vraagt weer alles van de kandidaten. Deze keer moeten ze de architectuur in Rotterdam vastleggen en daar subtiel een sport in verwerken. Bibi mag op pad met een basketballer van 2.13 meter, die haar inspiratie is voor de shoot. De lengte van de sporter duizelt de influencer nogal en als ze in de auto op zoek gaat naar geschikte gebouwen, vergeet ze alles om zich heen. Zelfs stoplichten. En dat kost haar 250 euro. "Een duur fotootje", aldus Bibi.

Maar het is het allemaal waard, want na een mindere score tijdens de eerste opdracht, haalt Bibi nu de top drie. Art heeft minder geluk en moet zijn camera definitief inpakken. Hoewel hij tijdens de shoot nog riep te gaan winnen, blijkt zijn foto volledig onscherp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Pikante naaktshoot zorgt voor schaamrood bij Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4 en terug te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!