Art Rooijakkers Beeld © ANP

Zelfvertrouwen komt Art duur te staan in Het Perfecte Plaatje

03 november 2020 23:00

Art Rooijakkers (44) moest gisteren 'Het Perfecte Plaatje' verlaten. En dat terwijl hij tot tweemaal toe bijzonder tevreden was over zijn eigen foto. Hij stak zijn zelfvertrouwen dan ook niet onder stoelen of banken, volgens enkele kijkers op Twitter, maar moest zijn camera toch definitief inpakken.

"Zo Art, daar ga je dan"

Bij de eerste opdracht, waarbij de kandidaten een goede food-foto moesten maken, maakte Art een plaatje van een tulbandcake. Art vond het stoer en prachtig. De jury noemde de foto echter 'mislukt'. 

De tweede opdracht draaide allemaal om het maken van een architectuurfoto. Art dacht de winst na één foto al binnen te hebben en dat liet hij duidelijk merken aan zijn medekandidaten. "Dit is hem. Ik ben klaar", aldus Art. Maar ook dit keer leek Art te vroeg te juichen. De jury bestempelde de foto als onscherp, gaf het een laag punt en Art kon vervolgens vertrekken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Politie houdt Bibi Breijman staande in Het Perfecte Plaatje

Ook de kijker thuis viel het op dat Art wel erg zeker was van zijn zaak. Hij begon er zelfs over op te scheppen tegenover zijn medekandidaten. Maar dat kwam hem dus duur te staan. 'Zo Art, daar ga je dan met je grote waffel', schreef een kijker op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Art Rooijakkers checkt altijd de toiletten van BN'ers

In de eerste aflevering van dit seizoen stonden Patricia Paay en Janny van der Heijden nog in de schijnwerpers. In de video hieronder zie je hoe de twee dames de show stelen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!