Sylvie Meis Beeld © ZHD/The Masked Singer

Sylvie Meis steelt de show in Duitse versie The Masked Singer

04 november 2020 17:32

Terwijl we in Nederland druk bezig zijn met het achterhalen van de ware identiteit van de Vos, Panter en consorten in 'The Masked Singer', doen onze Oosterburen gezellig mee. Ook zij zenden het razendpopulaire programma uit op de Duitse televisie. En verrek, er doet een Nederlandse mee.

Sylvie zei volmondig 'ja' tegen het gemaskerde avontuur en kroop wekenlang in het pak van de alpaca om voor de Duitsers op te treden. Gisteravond werd duidelijk dat ze het veld moest ruimen en dus ook haar masker af moest zetten. 

Comedian Bülent Ceylan wist als enige vrij zeker dat het niet een Duitse, maar Nederlandse vrouw was in het kostuum. En die kleine voetjes, die kunnen maar van één persoon zijn: onze eigen Syl. Ze heeft genoten van haar deelname, die ze zelfs voor haar eigen zoon Damián geheim wist te houden. Bekijk de grote onthulling hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eén van deze BN'ers zou de Vos in The Masked Singer kunnen zijn

Mocht je je altijd al hebben afgevraagd hoe het klinkt als Sylvie de sterren van de hemel zingt, dan worden je gebeden bij deze verhoord. In haar allerlaatste uitzending zong ze 'Say so' van de artiest Doja Cat. Beluister het hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo gaat Sylvie Meis om met haatberichten op social media

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!