Love Island Mattheüs Beeld © Nick van Ormondt

Vonk tussen Matthy en Jaimy van Love Island sloeg al eerder over

04 november 2020 18:33

Mattheüs had een bewogen start in de villa. Twee dames hadden direct interesse in hem, maar pas later in het spel kwam hij zijn soulmate tegen: yogadocent Jaimy. Hoewel zijn keuze voor veel kijkers nogal onverwacht kwam, sloeg de vonk tussen hen al veel eerder over vertelt de 'Love Island'-ster aan voormalig Islander Lotte.

"Ik had die nacht al met Jaimy geslapen"

Matthy vertelt in een video dat de productie van Love Island bombshell Fabiënne speciaal voor hém naar Casa Amor stuurde, maar dat 'ie daar eigenlijk helemaal niet op zat te wachten. "Ik had al heel snel een klik met Jaimy, maar Jaimy werd geduwd naar Remco", doet hij een boekje open. De eerste nacht wilde Mattheüs dan ook met haar doorbrengen, maar dat mocht niet van het programma. "Wat ook grappig is - en jullie niet weten - is dat jullie op tv zien hoe ik na de tweede nacht met Fabiënne wakker word, maar dat was niet zo. Ik had die nacht al met Jaimy geslapen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Remco en Floor uit Love Island geven relatie-update

Dat veel fans de relatie tussen hem en Jaimy 'te snel' vonden gaan, kan hij begrijpen. "Het verhaal over hoe Jaimy en ik elkaar hebben leren kennen, is hierdoor weggeglipt", legt hij uit. "Dus hierom snap ik de heisa wel. Er is gewoon veel meer gebeurd dan de kijkers thuis hebben gezien."

Volgens de voetballer zijn er overigens wel meer dingen gebeurd in Casa Amor waar niemand van afweet. Omdat er 'gewone' cameramensen waren in plaats van de honderden camera's in de Love Island-villa, was alle romantiek namelijk een stuk moeilijker vast te leggen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nog één keer genieten: Sander Lantinga's beste Love Island-quotes

Mattheüs reageert ook op de geruchten dat zowel Remco als Feline thuis al een liefje hadden zitten voor het programma. Feline vertelde in Love Check-up hier meer over:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!