Rik van de Westelaken Wie is de Mol? Beeld © AVROTROS

Déze verslaggeefster blijft deelname Wie is de Mol? ontkennen

04 november 2020 19:16

Ondanks de coronacrisis is er volgend jaar weer een nieuw seizoen van 'Wie is de Mol?'. Het is nog even wachten tot de kandidaten van het 21e seizoen officieel voorgesteld worden, maar een paar Molloten lijken al zeker te weten wie er op zoek gaan naar de saboteur. Charlotte Nijs (31) is volgens de politiek verslaggeefster zelf niet een van hen.

"Het verbaast me echt dat je als parlementair verslaggever gewoon niet op vakantie mag gaan"

De naam van Charlotte gaat al een paar dagen rond nadat Molloot Max tot de ontdekking kwam dat de politiek verslaggever van SBS6 een tijdje stil was op social media én niet als interviewer op televisie te zien was tijdens de mogelijke opnameperiode. Ook Wilfred Genee is van alle speculaties op de hoogte en besluit tijdens een uitzending van Radio Veronica haar dan ook flink aan de tand te voeren.

Het spreek voor zich dat (potentiële) kandidaten niets mogen zeggen en Charlotte ontkent dan ook glashard. "Ja, ik ben lekker vrij geweest een paar weken", vertelt ze zo onschuldig mogelijk als haar gevraagd wordt naar de reis die ze heeft gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doneeractie Wie is de Mol? enorm succes: 28 wordt 31.000 euro

Wilfred geeft niet zo makkelijk op en confronteert haar nogmaals met het feit dat ze mee zou hebben gedaan. Maar wederom geeft Charlotte een politiek correct antwoord. "Dat meen je! Nee, dat ga ik niet doen. Ik was gewoon even vrij. Het verbaast me echt dat je als parlementair verslaggever gewoon niet op vakantie mag gaan, maar ik heb dat dus toch gedaan", luidt haar reactie. Of we Charlotte ook daadwerkelijk kunnen afschrijven? In Wie is de Mol? is natuurlijk niets wat het lijkt...

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Molloten achterhalen eerste kandidaten van Wie is de Mol?

Van het populaire AVROTROS-programma werd vanwege het 20-jarig jubileum een extra reeks gemaakt. Hierin kregen oud-deelnemers de kans opnieuw op zoek te gaan naar de saboteur of om voor het eerst te mollen. Voor kijkers betekende de extra reeks dat ze dit jaar voor het eerst twee keer op mollenjacht konden gaan. Zo mocht Rob Dekay zich begin dit jaar de twintigste mol noemen.

Wie is de Mol? is vanaf 2 januari te zien op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!