Beeld © Nick van Ormondt

Kijkers gieren om hysterische quotes van Echte Gooische Moeders

05 november 2020 13:52

Tien jaar nadat Pauline, Leslie, Bo, Florine en Kimberly te zien waren in 'Echte Gooische Meisjes' zijn de dames terug. Ditmaal als 'Echte Gooische Moeders'. En hoewel de dames misschien iets minder rosé drinken dan vroeger nu ze allemaal kleine kotertjes rond hebben lopen, zijn er niet minder geweldige uitspraken om van te genieten.

"Eerlijk en duurzaam. Alles wat wij niet zijn"

Tien jaar geleden kwam Pauline Wingelaar al met een legendarische uitspraak op de kijkbuis: "Liever verwend dan verwaarloosd." En ook nu is zij het vooral die de kijker weer voorziet van heerlijke quotes. Alleen al in de trailer horen we haar bijvoorbeeld zeggen: "Eerlijk en duurzaam. Alles wat wij niet zijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Echte Gooische Moeder Pauline gaat strijd tegen de kilo's aan

Als Pauline vervolgens bij de kapper zit en klaagt dat haar borstpartij niet meer is wat het geweest, gooit ze er een nieuwe hysterische oneliner uit. "Vroeger waren mijn borsten nog varkentjes die naar de zon staarden. Nu snuffelen ze over de grond", zegt ze, wat vervolgens tot gelach bij Leslie leidt. 

Maar niet alleen Pauline voorziet de kijkers van materiaal om te lachen. Ook Florine kan er wat van als ze haar peperdure woning in Haarlem laat zien. "Ons huis is best een normaal huis. Je zou het zelfs een arbeiderswoning kunnen noemen", zegt ze. En ook Kimberly laat de kijker thuis lachen als ze één van haar kippen voorstelt. "Kippi-Wan heet ze."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Echte Gooische Meisjes keren terug als moeders bij Videoland

Enthousiast geworden en zin in wat beelden van Echte Gooische Moeders? Die zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!