Beeld © NPO/WNL

Op1-kijkers niet te spreken over 'harde' overgang naar Wendy

6 november 2020 08:04

Talkshow 'Op1' lijkt de plank mis te hebben geslagen met een zeer abrupte overgang naar presentatrice Wendy van Dijk (49). Dit gebeurde na een discussie over spotprenten die volgens de kijkers 'net interessant begon te worden'.

"Nee, we gaan niet door"

Wendy van Dijk was te gast bij de talkshow om te praten over haar nieuwe programma, maar daarvoor werd er een zeer serieus onderwerp besproken. Voordat de presentatrice het woord kreeg, gingen ChristenUnie leider Gert-Jan Segers en imam Azzedine Karrat met elkaar in discussie. Kersverse presentator Jort Kelder vond wel welletjes en kapte de discussie af: "Amen. Nee, we gaan niet door. We gaan naar een ander onderwerp."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw kreeg na crematie vader presentatie Op1 aangeboden

Mede-presentator Welmoed Sijtsma is zelf ook zichtbaar verbijsterd door deze abrupte omschakeling. "Oké. Dan iets heel anders", om vervolgens naar het onderwerp van Wendy te gaan. Op Twitter is men niet te spreken over deze overgang. 'Discussie over vrijheid wordt bot afgekapt, want Wendy van Dijk', schrijft een kijker. 'En net als het ergens naartoe leidt, wordt Wendy van Dijk ingeschakeld. Triest'.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook"

Wendy van Dijk over tijd bij SBS6: 'Heel veel gaat goed'

Wendy van Dijk heeft met het programma Wie van de Drie weer een succesje te pakken, RTL Boulevard sprak haar hierover. 

Wendy van Dijk over tijd bij SBS6: 'Heel veel gaat goed'

02:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!