Beeld © RTL

Kijkers genieten van frisse Chantal Janzen in Oh, Wat Een Jaar!

8 november 2020 08:17

Gisteravond ging een splinternieuw seizoen van 'Oh, Wat Een Jaar!' van start op RTL 4. Vóór de show überhaupt begon was er al maandenlang veel aandacht voor, omdat Chantal Janzen (41) het presentatiestokje overnam van Linda de Mol (56). Toch genoten de kijkers van de frisse draai die Chantal aan het programma geeft.

"Ze is origineel, fris en bovendien kan ze echt zingen en dansen!"

Bovendien ging de eerste aflevering van deze gloednieuwe reeks zeer succesvol van start. Uit de cijfers van Stichting Kijk Onderzoek blijkt namelijk dat ruim 1,7 miljoen mensen op de bank zaten voor de nieuwe versie van Oh, Wat Een Jaar!

Een deel van de kijkers thuis vindt Chantal als nieuwe presentatrice een waardevolle toevoeging en missen Linda dan ook helemaal niet. 'Is het vloeken in de kerk als ik zeg dat ik Chantal leuker vind dan Linda?' vraagt iemand op Twitter. Een ander roemt Chantal: 'Ze is origineel, fris en bovendien kan ze echt zingen en dansen!' Weer een ander: 'Oh, Wat Een Jaar! raakte Linda niet kwijt, maar won Chantal.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal Janzen is veroordeling Oh, wat een jaar! helemaal zat

Uiteraard zijn er ook kijkers die liever bij de oude vertrouwde gezichten waren gebleven en toch liever Linda als presentatrice had gezien. 'Chantal is leuk, maar Linda beter', schrijft iemand. Een ander: 'Ik mis Linda. Echt waar.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal Janzen: 'Linda en ik weten hoe de vork in de steel zit'

In de media gaan al tijden lang geruchten dat Linda en Chantal met elkaar in de clinch liggen vanwege het feit dat Chantal nu Oh, Wat Een Jaar! presenteert. In de video hieronder legt Chantal uit hoe de situatie écht zit.

Chantal Janzen: 'Linda en ik weten hoe de vork in de steel zit'

01:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!