Kim Kötter Beeld © ANP

Kim Kötter verklapt: 'SBS gaat verbouwen met BN'ers'

8 november 2020 16:26

SBS6 is bezig met een nieuw programma vol met BN'ers. Dit keer gaan ze niet schaatsen, fotograferen, drones besturen, naar een onbewoond eiland, spelletjes spelen, pottenbakken, zingen met maskers op of schoonspringen, maar hun huis verbouwen. Dat verklapt Kim Kötter (38) in haar nieuwste vlog.

"Er wordt dan een heel bouwproces gevolgd"

In haar vlog legt Kim precies uit wat de bedoeling is. "Er wordt dan een heel bouwproces gevolgd. Bij ons is dat de zolderkamer, de babykamer, de logeerkamer. Eigenlijk alles op zolder", vertelt ze. Het programma moet op SBS te zien zijn. "Het heet voorlopig BN'ers in de Bouw en er zijn een aantal heel leuke andere BN'ers te zien."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kötter: 'Na de bevalling gaat er bij Jaap een knoop in'

Een woordvoerder van Talpa laat aan RTL Boulevard weten dat er inderdaad aan een dergelijk programma gewerkt wordt. "Het klopt dat er op dit moment opnames worden gemaakt voor een programma met de werktitel: BN’ers in de bouw. Zodra hier meer over te melden valt en bekend is wanneer we het gaan uitzenden, horen jullie van ons", laat de woordvoerder weten.

Kim en haar man Jaap laten zich dus filmen tijdens een verbouwing terwijl Kim zwanger is. In de video hieronder vertellen de twee alles over hun aankomende derde kindje, dat totaal als een verrassing kwam.

Kim Kötter en Jaap Reesema verwachtten zwangerschap totaal niet

02:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!