Beau van Erven Dorens Beeld © BEAU/RTL

Beau neemt duik in ijsbad in eerste aflevering BEAU

10 november 2020 00:15

Beau van Erven Dorens (49) wijdt het nieuwe seizoen van zijn talkshow 'Beau' op een opmerkelijke manier in. Aan het einde van de eerste aflevering neemt hij onder begeleiding van Wim 'The iceman' Hof drie en een halve minuut lang een ijsbad.

"Ik krijg het er helemaal warm van"

Ter voorbereiding moet Beau van Erven Dorens samen met de talkshowgasten eerst een aantal keer diep in- en uitademen. "Ik krijg het er helemaal warm van," grapt de presentator nog aan tafel.

Eenmaal buiten, gehuld in een panterprint badjas, is Beau zichtbaar zenuwachtiger. "Ik haal er nog even wat ijsblokjes uit hoor," zegt hij tegen Wim Hof, die een aantal kouderecords op zijn naam heeft staan. Als de presentator zich in de tobbe gevuld met ijs laat zakken heeft de hij het eventjes zwaar. "Niet met televisie bezig zijn. Jij kan dit," moedigt Wim Hof hem halverwege aan.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Beau gaat er in nieuw seizoen weer 'keihard tegenaan'

Albert Verlinde, die te gast was bij de talkshow, houdt de badjas van de presentator al in zijn handen gereed en noemt Beau een enorme "bikkel". De 49-jarige presentator houdt de volledige afgesproken tijd vol. Hij blijft na drie en een halve minuut zelfs nog even zitten en kondigt vanuit het ijsbad het RTL Nieuws met Anita Sara Nederlof aan, dat zijn programma op de zender volgt.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Beau: RTL heeft geen interesse meer in programma's zoals Five Days Inside

Onlangs werd Beau voor de maar liefst derde keer op rij genomineerd voor een Televizier-Ster en dat vond hij 'nogal gênant.' Hier zie je alles over in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!