Beeld © ANP

Ellie Lust stopt na drie seizoenen met Ellie op Patrouille

10 november 2020 11:59

Slecht nieuws voor alle fans die de afgelopen twee jaar trouw naar 'Ellie op Patrouille' hebben gekeken: presentatrice Ellie Lust laat via Instagram weten dat het afgelopen is met het spannende programma.

'Nee Dirk, we stoppen ermee'

Ellie plaatst een hartverwarmende foto met haar camera- en geluidsman met de tekst: 'Veel gezien en meegemaakt met deze twee. Zeer veel gelachen ook. Corona is stom.' Veel fans reageren met de vraag wanneer het programma weer te zien is. 'Komt er nog een nieuw seizoen aan na corona?' vraagt iemand. Helaas is dat niet het geval. 'Nee Dirk, we stoppen ermee', antwoordt de televisiepersoonlijkheid.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Ellie Lust ondergaat metamorfose van Nikkie de Jager

Gelukkig voor haar trouwe fans zal het einde van Ellie op Patrouille niet het einde betekenen van haar aanwezigheid op televisie. Niet alleen hint Ellie op Instagram op 'iets nieuws', ook was ze onlangs te zien in het jubileumseizoen van Wie Is De Mol?. Ook daar bleven de kijkers echter ontevreden achter: normaal worden namelijk de namen één voor één opgenoemd tot de afvaller bekend is, maar deze keer vloog Ellie er meteen uit. Uiteindelijk bleek Jeroen Kijk in de Vegte (46) de Mol te zijn. Je ziet er alles over in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!