Lone van Roosendaal als Billy de Palma in 'GTST' Beeld © RTL/Videoland

Billy de Palma maakt vandaag grote comeback in Meerdijk

10 november 2020 13:06

Na een abrupt vertrek naar Costa Rica is Billy de Palma vanaf vandaag weer te zien in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' bij Videoland. Actrice Lone van Roosendaal (51) kruipt weer in de huid van de gluiperige onderneemster en komt Meerdijk onveilig maken.

"Ik word steevast gecast voor de wat slechtere types"

GTST maakte in 2018 kennis met de bad girl, maar heeft het ook weer een klein jaar zonder haar moeten doen. Het is een rol die Lone op het lijf geschreven is, vertelt ze in GTST Magazine. "Ik word (…) steevast gecast voor de wat slechtere types. Het hangt een beetje aan me. En dat vind ik prima, want ik heb absoluut een voorkeur voor personages met een randje”, verklaart de pittige tante.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lone van Roosendaal wordt ongemakkelijk van roem

Volgens Lone valt Billy 'goed in de smaak bij de kijkers' en kon een grande rentrée dan ook niet uitblijven. De rol kwam voor haar 'als geroepen', legt ze uit in het tijdschrift. "Ik had weer zin in televisiewerk en ik vind het nog zoveel leuker dan verwacht.". Al is het niet allemaal even makkelijk. "Ik moest wel wennen aan het snel leren van de teksten en de korte tijd, zo’n twintig minuten, die je krijgt voor het opnemen van één scène." Dat vond ze 'wel een dingetje'. Billy schittert vandaag weer in GTST om 20.30 uur bij Videoland en volgende week dinsdag om 20.30 uur op RTL4. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Everon Jackson Hooi: 'Als Marly stopt, verlaat ik GTST ook'

Lones soapdochter Bertrie Wierenga vertelde over haar avonturen in Meerdijk bij Goede Tijden, Zomer Tijden. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!