Pauline Wingelaar in Echte Gooische Moeders Beeld © Videoland

Pauline moet 'kotsen en klaarkomen' van haar vreemde fetisj

11 november 2020 12:22

Waar de 'Echte Gooische Moeders' genieten van de mooie dingen des levens, zoals een goed glas rosé en een snelle auto voor de deur, geniet Pauline Wingelaar vooral van iets anders. In de nieuwste aflevering biecht ze haar ultieme guilty pleasure op.

"Ik vind het vies, maar tegelijkertijd ook zó lekker om te zien"

In de beautystoel van vriendin Kimberly laat Pauline zich helemaal gaan. Ze loopt de Gooische schoonheidssalon binnen met een paar puistjes op haar gezicht en kan niet wachten tot die uitgeknepen worden. "Jij knijpt niet, hè?" vraagt ze nog eens. "Ik heb zo'n fetisj dat ik het zó lekker vind, van die puisten die uitgeknepen worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeder Pauline gaat strijd tegen de kilo's aan

"Ik kijk het ook op YouTube en Instagram", vertelt Pauline zonder schaamte. "Het is heel vies, sorry. Ik noem het eigenlijk kotsen en klaarkomen tegelijkertijd. Ik vind het vies, maar tegelijkertijd ook zó lekker om te zien." Kimberly snapt er niks van. "Ja, zij kickt daarop, hè? Ik niet. Bleh."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De meest hilarische uitspraken van de Echte Gooische Moeders

In Echte Gooische Moeders is Pauline niet alleen openhartig over haar obsessie met het uitknijpen van puistjes, maar ook haar droom om zwanger te worden van haar derde kindje met Harmen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!