Chateau Meiland Beeld © Talpa/Wessel de Groot

Meilandjes zetten deze kerst weer op stelten met tv-specials

11 november 2020 13:50

Krijg je geen genoeg van 'Chateau Meiland'? Dan is er goed nieuws! Martien (59), Erica (56), Maxime (24) en de rest van de hysterische familie nemen nog lang geen afscheid van hun realityshow en komen dit jaar wéér met kerstspecials.

Kerst en Chateau Meiland gaan tegenwoordig hand in hand. Het kon dan ook niet uitblijven dat er weer kerstspecials op de planning zouden staan bij SBS6. Martien en zijn gezin schitteren in maar liefst vier speciale kerstafleveringen van hun realityshow. Niet alleen op 22 en 23 december komt de familie de huiskamer binnen, voor kerstavond staat er zelfs een dubbele aflevering klaar. Dat wordt wijnen, wijnen, wijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leroy kan niet meer zonder Maxime Meiland: 'Jij laat me stralen'

Het is nog niet bekend wat er gaat gebeuren in de specials, aldus Shownieuws. Ook melden ze dat er binnenkort duidelijkheid komt over de locatie van de thema-afleveringen. Tot die tijd moeten de fans van Chateau Meiland het doen met het reguliere seizoen. Daarvan verschijnen de komende weken de laatste afleveringen van de vierde reeks, waarin ze de overstap van Frankrijk naar Nederland maken. Caroline, de voormalige huisvriendin van het gezin, hoopt dat dit ook op een reünie met haar uitloopt. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Caroline van Eeden wil weer wijnen met Martien Meiland

04:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!