Beeld © SBS6 / Talpa

Martien staat doodsangsten uit in nieuwe aflevering Chateau Meiland

12 november 2020 21:28

Martien Meiland (59) en het ophangen van lampen zijn als water en vuur: de twee gaan gewoon niet samen. Tóch trok Martien in deze aflevering van 'Chateau Meiland' weer eens de werkhandschoenen aan om een plafonnière op te hangen. Want als hij dat niet deed, moest hij onkruid wieden. "En daar heb ik zó geen zin in", aldus Martien.

"Ik heb al zo vaak onder stroom gestaan"

In deze aflevering leren we dat Martien en Erica er een gewoonte van maken om klusjes waar ze geen zin in hebben met elkaar te ruilen. Zo stuurt Erica de belastingpapieren van Martien op en in ruil daarvoor sopt Martien het huis van Erica.

Zo gaat het ook met onkruid wieden. "Daar heb ik zó geen zin in", vertelt Martien nadat hij heeft staan bekvechten met Erica. Uiteindelijk komen de twee tot een deal: Martien hangt een lamp voor Erica op en dan maakt Erica de tuin van Martien vrij van onkruid.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leroy kan niet meer zonder Maxime Meiland: 'Jij laat me stralen'

Maar we weten allemaal dat Martien nou niet bepaald een held is op het gebied van lampen. We hebben al meerdere malen gezien hoe hysterisch hij wordt zodra er elektriciteit bij komt kijken. "Ik heb al zo vaak onder stroom gestaan", klaagt Martien ook nu weer terwijl hij op een laddertje staat te beven van angst. "Je trilt helemaal, joh", valt Erica op, waarna Martien eerlijk toegeeft doodsbang te zijn.

Na een hoop drama en angstkreetjes hangt de lamp dan uiteindelijk, zij het niet helemáál goed. "Maar wij zijn ook veel te perforectisch, perfectisch", aldus Martien. "Je bedoelt perfectionistisch", verbetert Erica.

Onlangs kwamen er nieuwe details naar buiten over de ruzie tussen de familie Meiland en ex-huisvriendin Caroline van Eeden. Je hoort er alles over in de video hieronder.

'Caroline eiste meer en meer geld van Martien Meiland'

03:13

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!