Danny Vera Beeld © BEAU

Danny Vera vertelt hilarisch verhaal over eerste zoen met Escha

13 november 2020 09:26

Hij is een van de sympathiekste muzikanten die Nederland rijk is en mocht gisteravond aanschuiven in het programma van Beau van Erven Dorens (49) om te praten over zijn bijzondere jaar. Danny Vera (43) bracht zijn gitaar mee en zong, maar niet voordat hij een hilarisch verhaal vertelde over de eerste zoen met z'n vrouw Escha.

"Ik ging dat vieren in de stad en ging terug naar de bar om een whiskeytje te pakken"

Die eerste zoen was zo memorabel dat Danny Vera er inmiddels een liedje over heeft gemaakt: 'Spark a Fire'. Het is een nummer waar je een beetje tekst en uitleg bij nodig hebt, dus vertelt de zanger het hilarische doch tikkeltje gênante verhaal live op televisie. "Toen ik haar vijftien, zestien jaar geleden leerde kennen, draaiden we om elkaar heen in Middelburg", begint Danny Vera zijn verhaal.

"We stonden met z'n tweeën voor de deur, heel ongemakkelijk. Toen werd er gezoend. Zij zegt: 'Ik ga naar binnen en ik bel je morgen wel even.' Ik ging dat vieren in de stad en ging terug naar de bar om een whiskeytje te pakken." Zodra de lichten in de bar aangingen en Danny Vera de zaak verliet, voelde hij dat de nood hoog was en dat 'ie echt nog even naar de wc moest. Wat er vervolgens gebeurt, vertelt hij hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Televizier-kijker geraakt door eerbetoon van Danny Vera

Nu, al die jaren later, komt de grote wens van Danny Vera en zijn Escha in vervulling. Hun langgekoesterde kinderwens komt uit. Het was voor het koppel allesbehalve makkelijk om in verwachting te raken, vertelt de openhartige muzikant aan RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!