Beeld © NPO/Op1 12-11-2020

Optreden Gordon in Op1 doorn in het oog van de kijker

13 november 2020 10:32

Gordon is weer helemaal terug op muzikaal gebied. Om zijn nieuwste nummer 'De Heling' te promoten, was de 52-jarige zanger te gast bij 'Op1'. Natuurlijk moest er ook een stukje gezongen worden, maar dat had voor de kijkers niet per se gehoeven.

"Zijn stem is kapot en trekt de hoogte niet meer"

Gordon vertelde in het programma over de moeilijke tijd die hij heeft gehad. Onlangs werd hij slachtoffer van een overval en hij is momenteel blij dat hij nog leeft: "Dat heeft echt aan een zijden draadje gehangen. Zowel zes weken geleden als de tijd voor ik de kliniek in ging. Ik heb mijzelf wel herpakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Intiem optreden Rob de Nijs bij Op1 gaat volledig viral

Hij heeft het nummer 'De Heling' geschreven toen hij in de kliniek zat. "Heling zit vanbinnen, dat heeft ieder mens in zich. Alles komt goed", geeft hij kijkers die met hetzelfde kampen mee. "Ik was er heel erg aan toe. (…) Het trieste van het verhaal was dat ik het alleen deed. Snuiven en drinken aan de keukentafel."

Nu gaat het stukje bij beetje beter met de zanger en heeft hij weer zin om op het podium te staan. Dat Gordon gister niet playbackte was te horen, schreven de kijkers op Twitter. 'Ik gun Gordon herstel. Hopen dat zijn zuiverheden met zingen óók herstellen', schrijft de een. 'Zijn stem is kapot en trekt de hoogte niet meer', concludeert een ander. Ook stellen sommigen dat de zanger er echt nog even in moet komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op1-kijkers niet te spreken over 'harde' overgang naar Wendy

Gelukkig is het niet alleen maar negativiteit wat de klok slaat. Zo vinden ze het knap dat Gordon live staat te zingen en dat de zanger zich zo goed door deze periode heen slaat: 'Knap herstel en serieuzer van toon. Goed voor hem.'

Gordon was eerder die dag nog te gast bij de ochtendshow van Frank Dane. De dj vertelde in RTL Boulevard dat Gordon echt een flinke klap heeft gehad, hieronder zie je er alles over.

Frank Dane: 'Gordon heeft echt een klap gehad'

03:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!