Beeld © YouTube: Boos

Tim Hofman ligt onder vuur door gedrag in BOOS: 'Ik was een lul'

13 november 2020 15:46

Tim Hofman (32) heeft met zijn populaire YouTube-serie 'BOOS' de plank flink misgeslagen. De presentator krijgt namelijk de slappe lach in de aflevering en dat rekenen de kijkers hem zwaar aan.

"Waar the fuck ben ik beland?"

In de meest recente aflevering van BOOS is te zien hoe Tim en kornuiten langsgaan bij de eigenaar van de webshop We Love Musthaves. De redactie van het programma heeft zoveel klachten binnengekregen over het bedrijf, dat het tijd werd om eens poolshoogte te nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman zet OM op zijn plek in krankzinnige aflevering #BOOS

Als de dame in kwestie duidelijk maakt dat ze het overzicht totaal is verloren en 'niet goed met financiën is', reageert Tim net per se heel sympathiek. Melanie, zoals de vrouw heet, gaat in het filmpje akkoord om enkele onbetaalde rekeningen te betalen en verdwijnt op een gegeven moment weer naar binnen. "Waar the fuck ben ik beland? Die weet gewoon niks", verzucht Tim vervolgens.

Tim kan op een gegeven moment zelfs zijn lachen niet meer bedwingen. De presentator belt met een van de gedupeerden en probeert het hele verhaal uit te leggen aan haar: "Waar het op neerkomt, ik vat het even samen: je weet het niet. Toch?" Als Melanie reageert, barst Tim in lachen uit. "Geef me één seconde, ja. Ik moet me even herpakken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman: 'Doneer je cash aan kroeg of restaurant'

In de reacties onder de video kan de actie van Tim op veel kritiek rekenen. 'Op een gegeven moment moet je even stoppen met haar roasten. Geef haar gewoon een paar tips', schrijft een van de kijkers onder de video. 'Had best iets respectvoller gemogen, aangezien zij zo meewerkend was', aldus een ander.

Ook op Twitter zijn zijn volgers niet te spreken over deze aflevering. Ze noemen het pestkoppengedrag en iemand oppert zelfs dat hij de Televizier-Ster voor Online-videoserie weer inlevert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman dankbaar voor Televizier-Ring: kroon op het werk

Tim zelf heeft inmiddels onder de video gereageerd op alle commotie: "Ik was wat narrig of zelfs een lul die dag. Ik moet zeggen: we hadden zóveel klachten, over zo'n lange tijd dat ik het verhaal niet genoeg vond en dat vind ik nog steeds niet."

"Als je een factuur kunt schrijven, dan kun je hem ook betalen", vervolgt hij. "En lukt dat niet, dan moet je dat communiceren. Nu waren heel veel mensen hun geld kwijt. En soms, heel soms, word ik dan ook cynisch. Dat moet ik niet doen."

Tim viel onlangs flink in de prijzen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, hieronder zie je waarvoor. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!