Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Beeld © ANP

Veronica Inside-mannen werken aan nieuw programma

13 november 2020 16:41

De verrassing van het jaar voor de fans van 'Veronica Inside'. Wilfred Genee (53), René van der Gijp (59) en Johan Derksen (71) zijn namelijk bezig met de ontwikkeling van een nieuw programma.

"Het klopt dat we werken aan een special"

De mannen van Veronica Inside trakteren hun fans op een nieuw programma. In het nieuwe jaar komen de heren met een eenmalig studioprogramma waarin ze het niet alleen maar over voetbal gaan hebben. De presentatoren willen het wat breder trekken en over allerlei onderwerpen kletsen. "Het klopt dat we werken aan een speciale en extra lange aflevering van VI", meldt Talpa.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeroen van der Boom bijt van zich af na kritiek Veronica Inside

Het studiopubliek en de kijkers thuis spelen een grote rol in de nieuwe show. De uitzending zal een vooruitblik zijn op 2021, 'waarin Wilfred, Johan en René samen met héél Nederland voorspellen wat komend jaar gaat brengen'. De opnames van de speciale Veronica Inside zijn half december en de aflevering zal te bewonderen zijn op 2 januari. "Meer informatie over dit programma wordt later bekendgemaakt", aldus Talpa. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers klagen over ongemakkelijk begin Veronica Inside

Het is best een verrassing dat de mannen weer aan iets nieuws beginnen. Wilfred kreeg fikse ruzie met Johan en René het afgelopen jaar, maar ze legden het weer bij omwille van Veronica Inside. In de video hieronder zie je hoe het eraan toeging toen de heren weer bij elkaar aan tafel gingen zitten voor de show. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!