Bas Muijs en Caroline De Bruijn in 'GTST' Beeld © RTL/Videoland

Oude bekende maakt comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden

17 november 2020 10:42

Soapdorp Meerdijk is weer een inwoner rijker. Speciaal voor de herdenking van pater familias Ludo Sanders keert acteur Bas Muijs (44), Stefano Sanders in de serie, tijdelijk terug in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

"Ik houd de deur voor GTST altijd open"

Ludo is na een handgemeen met kleinzoon Valentijn overboord geslagen op zee en sindsdien ontbreekt ieder spoor van de gehaaide zakenman. Nina gelooft niet dat haar vader nog in leven kan zijn en besluit dan ook om een herdenking te organiseren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Muijs wil gezinsgeluk bekronen met droombruiloft

Bij de herdenking van soapschurk Ludo kan Stefano natuurlijk niet ontbreken. Bas Muijs laat in GTST Magazine weten dat hij staat te trappelen om weer in de huid van zijn alter ego te kunnen kruipen. Toch ziet het ernaar uit dat ook dit keer zijn comeback van korte duur zal zijn.

"De laatste keer was het duidelijk dat het om een korte gastrol zou gaan, want ik presenteer sinds drie jaar een dagelijks ochtendprogramma bij Radio West. Dat ging redelijk samen, omdat GTST zich aanpaste aan mijn schema. Dat kun je niet eindeloos volhouden, want dan zou je zo’n bijzondere uitzonderingspositie krijgen ten opzichte van de rest. Voor mij is het nu ook niet op te brengen om twee banen te combineren, maar ik houd de deur voor GTST altijd open."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Muijs heeft slapeloze nachten door pasgeboren dochtertje

De comeback van Bas Muijs is vanaf vandaag te zien op Videoland. De rentree van Stefano zal op dinsdag 24 november worden uitgezonden op RTL 4. Hoe lang Bas Muijs te zien zal zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden is vooralsnog niet bekend. 

In Goede Tijden, Zomer Tijden blikte Bas al terug op zijn tijd in de langstlopende soapserie van Nederland. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!