Duncan Laurence Beeld © ANP

Duncan Laurence open over paniekaanvallen: 'Komt uit het niets'

17 november 2020 11:27

Duncan Laurence (26) zou gisteren eigenlijk optreden in 'BEAU', maar op het laatste moment kwam dat er toch niet van. Hij had namelijk een paniekaanval. Wel kon hij aan tafel vertellen óver zijn paniekaanval.

"Ik denk ook omdat er gewoon zoveel veranderd is"

Duncan Laurence krijgt therapie voor paniekaanvallen

02:24

Het is niet de eerste keer dat Duncan last heeft van een paniekaanval en dat daardoor een optreden niet door kan gaan. Vlak voor het alternatieve Songfestival kreeg de zanger ook last van een aanval. Toen rende hij weg en werd de repetitie ingestart.

Aan tafel bij Beau van Erven Dorens vertelde Duncan waarom hij niet kon optreden. Hij vindt het moeilijk dat hij vanwege de lockdown niet meer kan reizen en heeft daarom de hele tijd paniekaanvallen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Duncan Laurence verrast met platina award voor debuutalbum

Soms komt het volledig uit het niets. "Het zijn geen zenuwen. Dat is ook heel gek, om dat tegen elkaar te moeten balanceren. Ik ben niet zenuwachtig, maar soms kan ik dan uit het niets een paniekaanval krijgen. Ik denk ook omdat er gewoon zoveel veranderd is en dan staat het ineens stil. Dan moet je daar op een andere manier mee omgaan", vertelt hij. 

Hieronder zie je het hele fragment.

BEAU is elke dag om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!