Het Perfecte Plaatje Beeld © RTL Boulevard

Bibi schreeuwt moord en brand in Het Perfecte Plaatje

17 november 2020 21:53

De laatste aflevering van 'Het Perfecte Plaatje' zat vol adrenaline. Tijdens de eerste opdracht moesten de kandidaten een speciale foto van defensie maken en de tweede opdracht bestond uit een fashionshoot mét mindfuck. Voor Bibi Breijman was het allemaal net iets te veel.

"Ik heb echt een pilletje nodig"

Waar de ene kandidaat superenthousiast wordt van de eerste opdracht, zit bij Bibi de vork iets anders in de steel. "Ik heb echt een pilletje nodig", legt ze uit. "Om te kalmeren. Ik vind dit gewoon echt heel eng." De fotografe is bang dat ze haar rust niet kan bewaren, iets dat voor deze opdracht heel belangrijk is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romee Strijd moet 'lachen' om schoonvader in Perfecte Plaatje

Alle kandidaten gaan op pad met de eenheid van de luchtmobiele brigade van de koninklijke landmacht tijdens een training. Het mag dan wel een oefening zijn, de training is levensecht. En ondanks dat de kogels misschien geen echte kogels zijn, kunnen ze je toch nog flink verwonden.

Dit alles zorgt ervoor dat Bibi doodsangsten uitslaat. Wanneer de rode baretten een deur opblazen is er een ijzige kreet van Bibi te horen. Toch lukt het haar om een schitterende foto te maken. Ze krijgt een 10.

Opdracht twee bestaat uit een fashionshoot, mét een mindfuck. De kandidaten gaan naar een speciaal museum en krijgen ieder een ruimte toegewezen. Nú komt de nachtmerrie van Bibi pas echt uit. Terwijl ze op zoek is naar de ruimte voor haar fotoshoot, raakt ze namelijk verzeild in allerlei andere kamers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert heeft wéér moeite met naakt in Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje zie je elke dinsdag om 20.30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!