Beeld © RTL

Valse kraaien in ICSYV zorgen voor hilariteit: 'Slechtste ooit'

20 november 2020 07:20

Ook tijdens de vierde aflevering van 'I Can See Your Voice' staan de panelleden weer op scherp om de nachtegaaltjes van de valse kraaien te onderscheiden. Dit keer is het de beurt aan Trijntje Oosterhuis en haar fan Nicky. De twee vallen echter van de ene verbazing in de andere.

Ik vind het bijna knap dat je zo vals kan zingen"

Wederom staan er zes kandidaten klaar om zichzelf als beste zanger of zangers te bewijzen. Het doel is om te ontdekken wie er wel of niet kan zingen. Aan het einde van het programma moet Trijntje een duet zingen met de allerlaatste kandidaat. Als blijkt dat diegene kan zingen, dan wint Nicky 5000 euro, maar blijken ze een verkeerde keuze te hebben gemaakt dan is de kandidaat spekkoper.

In de eerste ronde moeten Trijntje en Nicky door middel van de houding zien te ontdekken of hij of zij daadwerkelijk een zangtalent heeft. Trijntje en de panelleden denken dat kandidaat nummer 2 niet kan zingen, maar Nicky slaat dit in de wind en gaat voor nummer 3, de Influencer. Gelukkig voor Nicky heeft hij een goed naar zijn gevoel geluisterd, want zij kan allesbehalve een aardig moppie zingen. "Ik vind het bijna knap dat je zo vals kan zingen", aldus Trijntje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk kan wel door de grond zakken in I Can See Your Voice

De tweede ronde bestaat uit de lipsync. De échte zangtalenten playbacken een lied op hun eigen stem, maar de valse kraaien op een bandje. Na een reeks optredens, is het aan Nicky om weer de keuze te maken. Hij kiest nummer 2, de Stijlvolle Student. Een verkeerde keuze helaas. Want Luke, zoals hij eigenlijk heet, kan erg goed zingen.

Vervolgens krijgen we twee filmpjes te zien waarin we kort een geluidsfragment horen. Ze kiezen voor nummer 4 en 6. Het panel weet het hierna zeker, nummer 4 kan niet zingen en Nicky gaat daarin mee. En Daveson, zoals de Coole Comedian echt heet, kan inderdaad niet zingen. Maar deze ronde moeten er twee kandidaten het spel verlaten, dus staan Trijntje en Nicky voor een moeilijke keuze. Het panel denkt grotendeels dat nummer 5 en 6 wel kunnen zingen, maar Jeroen overtuigt Nicky ervan dat hij nummer 6, de Pitch Perfect powergirl niet kan zingen. En hij heeft ook nu weer gelijk, want er komen zeker geen zuivere noten uit haar keel. Het optreden zorgt voor de nodige lachers bij het publiek en bij Carlo. "Dit was het allerslechtste ooit", weet de presentator nog uit te brengen.

Er zijn nu nog twee kandidaten, nummer 1, de Opera Vinoloog en nummer 5, de Queen of Drag. Het lastige in dit programma is dat er geen enkele goede zanger of zangeres meer in het spel hoeft te zitten. Na een pittige vragenronde, moet Nicky toch echt een keuze maken. Hij kiest voor de Opera Vinoloog, zij kan volgens hem niet zingen. Maar dat was een hele slechte keuze, want zij kan wel degelijk goed zingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is waarom Ronnie even niet te zien is in I Can See Your Voice

Dat betekent dat Trijntje een duet moet zingen met de Queen of Drag om erachter te komen of zij wel kan zingen. Is dat het geval, wint Nicky 5000 euro. Maar blijkt het een fiasco te zijn, dan gaat de Queen of Drag er met het geld vandoor. Maar gelukkig voor Nicky kan de Queen of Drag fantastisch zingen.

Ook de panelleden weten soms niet wat ze horen. RTL Boulevard voelde ze aan de tand.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!