Beeld © SBS/TALPA

Kijkers geraakt na reactie op coming-out in Lang Leve de Liefde

20 november 2020 12:39

De date van Louis (60) en Susan (65) in ‘Lang Leve de Liefde’ heeft voor een stortvloed aan reacties op social media gezorgd. Het ontroerende gesprek tussen de love birds over het uit de kast komen van Susan leverde gisteravond prachtige televisie op.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

De bom barst in Lang Leve de Liefde: 'Steek maar in je reet'

Vanaf het moment dat Susan de villa komt binnengelopen, is Louis onder de indruk van haar prachtige verschijning. De twee blijken al gauw een enorme klik te hebben en het is dan ook een kwestie van tijd voordat Susan en Louis samen staan te swingen op de muziek van Diana Ross.

Maar hoe gezellig ze het ook hebben in de villa, Louis voelt dat Susan niet helemaal op haar gemak is. Susan besluit om open kaart te spelen met haar potentiële nieuwe vlam: ze is geboren als jongen en heeft jaren geleden een geslachtsoperatie ondergaan. De reactie van Louis? Hij vindt het totaal geen issue, sterker nog: hij wil er alles aan doen om Susan meer zelfvertrouwen te geven over de onzekerheden die zij met zich meedraagt als transgendervrouw.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Jolanda woedend op respectloze Martin in Lang Leve de Liefde

De hartverwarmende reactie van Louis op de coming-out van Susan zorgt voor een hoop reacties op sociale media. Zo schrijft een van de kijkers van Lang Leve de Liefde: ‘Deze vent verdient een lintje. Gouden gozer, geweldig.’ Ook de andere fans van het populaire SBS 6-programma lopen weg met Louis en Susan. Reacties als ‘Hier word je toch vrolijk van. Wat een geweldige reactie!’ en ‘Zo kan het dus ook, wat een kanjers’ vormen slechts een greep uit de vele reacties die binnenstromen op social media.

Ondanks hun gezellige dag in de villa hebben Louis en Susan toch besloten om ieder hun eigen weg te gaan, aangezien het in hun ogen ontbreekt aan een seksuele klik. Benieuwd of de vonk vanavond wél zal overslaan? Je ziet het om 18.00 uur in een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde op SBS 6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!