Erik de Vogel in GTST Beeld © Mike van den Toorn

Eindelijk duidelijkheid: dit is er gebeurd met Ludo Sanders

24 november 2020 11:53

De fans van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' hebben het lange tijd zonder Ludo Sanders moeten doen, maar vandaag is er eindelijk duidelijkheid gekomen over het leven van de soapschurk.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden die nu op Videoland te zien is.

Enkele weken geleden zagen de fans van Nederlands langstlopende soapserie hoe Ludo na een handgemeen met kleinzoon Valentijn overboord sloeg. Daarna ontbrak ieder spoor van de gehaaide zakenman. Het leek uitgesloten dat Ludo het boottochtje had overleefd en dus besloot de familie Sanders om hem dood te laten verklaren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat is er met Aukje van Ginneken gebeurd na GTST?

Maar Ludo blijkt nog hartstikke in leven en dat betekent dat acteur Erik de Vogel (59) eindelijk weer te zien als de soapschurk. Want terwijl het testament dat hij achterliet wordt voorgelezen aan Janine, Lucas, Stefano en Nina, ontwaakt een verwilderde Ludo op een boot. Wat is er met hem gebeurd? En waarom is hij nooit teruggekeerd naar Meerdijk?

De komende dagen zullen de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden eindelijk antwoord krijgen op hun prangende vragen. Je ziet het vanaf vandaag bij Videoland en vanaf dinsdag 1 december op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans opgelet: Robin Martens maakt comeback in GTST

RTL Boulevard sprak eerder met de acteur over de spannende verhaallijn. Bekijk de hele video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!