Het Perfecte Plaatje Beeld © RTL Boulevard

Bert ontroerd door zoon en schoondochter in Het Perfecte Plaatje

24 november 2020 21:59

In 'Het Perfecte Plaatje' kregen de kandidaten vanavond een bijzondere opdracht: zij moesten een covershoot schieten voor een blad met daarop een bekende Nederlander. Voor alle deelnemers werd er een BN'er opgetrommeld met wie zij een bijzondere band hebben. In het geval van Bert van Leeuwen waren dat niemand minder dan topmodel Romee Strijd, die de vriendin is van Berts zoon Laurens.

"Dan ben ik een natte tosti met een traantje in mijn ogen"

In de eerste opdracht werd Bert laatste en daarom ligt de lat hoog. Wanneer presentator Tijl Beckand de modellen aankondigt, benadrukt hij dat nog maar eens: "Je bent onderaan geëindigd in de vorige shoot, maar ja, wanneer je dit verpest dan ligt het echt aan jou."

Als Bert ziet wie zijn modellen zijn, kan hij het haast niet geloven. "En dan komen ineens je zoon en schoondochter binnen. Ja, dan ben ik een natte tosti met een traantje in mijn ogen", zegt hij geëmotioneerd. "Ik ben verbaasd dat jullie dit doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi schreeuwt moord en brand in Het Perfecte Plaatje

De fotografen moeten een cover voor een blad maken. Zo heeft Janny de cover van Plastic Fantastic gekregen en Soy de cover van Rockstar. Voor Bert is het allemaal wat minder glamour en rock 'n roll: hij krijgt de opdracht een cover te maken voor het blad Mijn tent is top. Schoondochter Romee mag dan wat (lees: heel wat) ervaring hebben met fotoshoots, met het thema kamperen is ze minder bekend.

Bert trekt alles uit de kast om de perfecte cover te schieten. Zo reist hij zelfs af naar een nabijgelegen camping. Het levert een prachtig resultaat op. Volgens de jury kan de cover zelfs zo in de winkel. Het levert hem uiteindelijk een 9,3 op, waardoor zijn gemiddelde uitkomt op een 7,7. Bert zit daardoor nog steeds in de race.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert heeft wéér moeite met naakt in Het Perfecte Plaatje

Het is Soy die de laagste score behaald en daarom moeten we afscheid nemen van de acteur. Stefano, Bibi, Janny en Bert gaan door naar de volgende aflevering.

Het Perfecte Plaatje zie je elke dinsdag om 20.30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!