De Luizenmoeder Beeld © AVROTROS

De Luizenmoeder komt mogelijk terug met derde seizoen

24 november 2020 14:27

Ilse Warringa (45) sluit een derde seizoen van het populaire programma 'De Luizenmoeder' niet uit. 'Juf Ank' vertelt aan het 'AD' dat ze genoeg ideeën heeft voor een vervolg. "Ik wil zeker de impact die corona op ons onderwijs heeft in een eventueel nieuw seizoen behandelen."

"Ik word zo vaak gevraagd naar een vervolg dat ik daar serieus over nadenk"

Na twee seizoenen stopte de serie, onder meer omdat schrijver en acteur Diederik Ebbinge, die de rol van schoolhoofd Anton op zich nam, er geen zin meer in had. "Maar ik word zo vaak gevraagd naar een vervolg dat ik daar serieus over nadenk", aldus de 45-jarige Warringa.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames voor de Luizenmoeder-film in september van start

Eerder dit jaar werd bekend dat er ook een film komt van de serie, die sommige afleveringen wel meer dan 4 miljoen kijkers had. Warringa neemt de regie voor haar rekening. Vrijwel alle vaste castleden van de serie keren terug, behalve Ebbinge en Henry van Loon, die de rol van klusjesman Volkert speelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vervolg De Luizenmoeder in handen Ilse Warringa

De Luizenmoeder werd uitgezonden in 2018 en 2019 en vertelde over het wel en wee op basisschool De Klimop, waar juffrouw Ank en directeur Anton de scepter zwaaien. De serie werd onder meer bekroond met de prestigieuze Nipkowschijf.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!