Heartbreak High Beeld © Netflix

Geliefde tienerserie Heartbreak High komt binnenkort naar Netflix

24 november 2020 19:25

Ben je in de jaren 90 opgegroeid? Zorg dan dat je aankomend weekend niet al te veel plannen hebt. De Australische hitserie 'Heartbreak High' is na jaren afwezigheid eindelijk weer te zien en wel op Netflix om precies te zijn. Over jeugdsentiment gesproken.

Het was een schok voor de fans van de tienerserie toen in 1999 na zeven seizoenen een stekker werd getrokken uit Heartbreak High. Maar nu, een goede twintig jaar later, kun je de serie eindelijk weer eens zien. Van Bogdan Drazic tot Anita Scheppers: het wordt weer ouderwets genieten.

Het is te hopen dat alle 210 afleveringen hun entree maken op de streamingdienst, maar dat is vooralsnog onbekend. Wat wel bekend is, is dat de serie op vrijdag 27 november op Netflix te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Remake Heartbreak High met oorspronkelijke cast in de pijplijn

Er is nog meer goed nieuws. In 2019 heeft producent Jeroen Koopman van NewBe de rechten bemachtigd voor een internationale remake van de populaire Australische serie Heartbreak High. Hij gaat de oorspronkelijke cast benaderen.

"We willen eigenlijk een soort reünie maken: hoe is het nu met? En dan zullen we ernaast nieuwe karakters en verhaallijnen introduceren, zodat het een serie wordt die ook voor een nieuwe jonge doelgroep aantrekkelijk is."

Bekijk hieronder het intro van Heartbreak High nog eens terug om alvast in de juiste sfeer te komen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!