Nathalie in Hotter Than My Daughter Beeld © RTL

Wanhopige moeder hoopt ordinaire dochter in HTMD te veranderen

25 november 2020 21:35

Wat doe je als je dochter niet alleen lingerie in de slaapkamer draagt, maar ook naar de supermarkt om de hoek en op het schoolplein van haar zoon? Dan schakel je - zodra het je allemaal te veel wordt - de hulp in van Bridget Maasland (46). In de nieuwste aflevering van 'Hotter Than My Daughter' pakt ze eigenhandig stoeipoes Nathalie uit Schiedam aan.

"Ik vind het geen porem"

Je kunt weer ongegeneerd je ogen uitkijken in de nieuwe aflevering van Hotter Than My Daughter. Waar normaal gesproken radeloze meiden hun ordinaire moeder opgeven, zijn de rollen deze keer omgedraaid. Moeder Danka kan het niet langer aanzien dat haar dochter met haar plastic fantastic-uiterlijk en bijzondere kledingsmaak zoveel bekijks trekt. 

"Ik vind het geen porem", zegt ze vol afschuw in de video hieronder. "Het is eigenlijk gewoon lingerie", concludeert ze vervolgens voor de kijkers die het nog niet door hadden. "Dat draag je onder je kleding, maar zij draagt het zo. Dat vind ik vreselijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HTMD-Gitte: 'Ze noemen mij ook wel de cameltoe-koningin’

De 36-jarige Nathalie ziet het probleem niet. "De meeste mensen dragen dit in bed en ik ga ermee op stap", glundert ze vol trots. "Ik laat liever gelijk altijd zien wat ik in huis heb." En daar ligt dus precies het probleem. Hoeveel geld Nathalie ook aan plastische chirurgie uitgeeft, sommige dingen (zoals haar twee grote... pluspunten) kun je beter aan de verbeelding overlaten.

Gelukkig voor Nathalie, Danka en de buurt is de redding in de vorm van Bridget nabij. De presentatrice laat de stoeipoes zien dat ze ook sexy kan zijn zonder haar kanten pakjes. Met een paar opgeknapte tanden, een likje make-up en een andere outfit is de metamorfose van Nathalie indrukwekkend te noemen. "Het is niet langer plastic, maar wel fantastic", aldus Bridget. Bekijk het verbluffende resultaat hieronder. 

Nathalie in Hotter Than My Daughter
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikky ondergaat indrukwekkende metamorfose in HTMD

Kijk Hotter Than My Daughter hier terug. Het programma is elke woensdagavond om 21.30 uur te bewonderen op RTL5 en is vooruit te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!