Beeld © Netflix

Regisseur La Casa de Papel: 'Vijfde seizoen wordt episch'

26 november 2020 16:01

De Spaanstalige hitserie 'La Casa de Papel' keert nog één keer terug op Netflix. Het vijfde seizoen zal helaas wel het laatste zijn van de wereldwijd immens populaire serie. Regisseur Álex Pina heeft meer details gegeven over wat de fans kunnen verwachten in deze laatste reeks afleveringen.

"De bende wordt nu echter in onomkeerbare situaties geduwd"

De regisseur kijkt ernaar uit om zijn laatste werk aan de hitserie met de fans te delen. "Adrenaline zit in het DNA van La Casa de Papel. Iedere dertig seconden vinden er dingen plaats die de karakters storen, een draai naar actie", aldus Pina op social media.

De serie staat bekend om zijn onvoorspelbare karakters en gebeurtenissen. "Die zullen voortduren tot het einde van La Casa de Papel. De bende wordt nu echter in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog: Het is het meest epische deel van alle delen die we hebben geschoten."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Netflix kondigt vijfde en laatste deel La Casa De Papel aan

Ook atrice Itziar Ituño, die de rol van Lissabon vertolkt, heeft zich uitgelaten over het laatste seizoen. "Ik denk dat het een succes is om de serie daar te beëindigen", zegt ze. Een eventueel zesde seizoen sluit de actrice niet uit, maar ze  benadrukt dat het goed is om op tijd te stoppen. "Het is beter om mensen verlangend achter te laten, maar het zal me pijn doen."

Netflix heeft vooralsnog niet bekendgemaakt vanaf wanneer het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel te zien is. Voor wie het vierde seizoen nog moet kijken, is hieronder alvast de trailer te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!