Ik Geloof In Mij Beeld © Wessel de Groot

Dit gaat niet voorbij: Ik Geloof In Mij krijgt tweede seizoen

26 november 2020 16:10

Het SBS6-programma 'Ik Geloof In Mij' is de afgelopen weken uitgegroeid tot een ware hit. Inmiddels kunnen de zangers uit het programma niet eens meer normaal over straat! Aanstaande vrijdag is alweer de laatste aflevering te zien, maar niet panikeren: een tweede seizoen is al in de maak.

René Le Blanc, één van de zangers uit het programma, was woensdagochtend te gast bij de ochtendshow van Wilfred Genee op Radio Veronica. Daar vertelde hij dat ze deze week alweer begonnen zijn met draaien. Of de andere deelnemers ook weer terugkeren is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René le Blanc samen met Ik Geloof In Mij-zangers in Ziggo Dome

In de uitzending liet Wilfred tevens een grote droom uitkomen van de Nijmegenaar: optreden in de Ziggo Dome. Tijdens het radioprogramma werd René verrast door een telefoontje van de Amsterdamse concerthal. Naast Le Blanc geven ook Dario, Rutger van Barneveld, Johan Kettenburg, Wally Mckey, Dave van Well en Gio acte de présence tijdens het concert op 12 december. 

In Ik Geloof In Mij staan verschillende entertainers centraal. Ze willen niets anders dan hun droom najagen en het uitvoeren van hun ultieme passie: zingen en optreden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Het gaat niet zo goed met René Le Blanc uit Ik Geloof In Mij

De deelnemers van The Voice of Holland weten als geen ander hoe het is om te wachten op je grote doorbraak. Afgelopen week ging alweer het elfde seizoen van start.

De (voorlopig) laatste aflevering is vrijdag om 22.00 uur te zien bij SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!