Kaj Gorgels en Monica Geuze Beeld © Temptation Island / Videoland

Presentatoren Temptation Island lichten tipje van sluier op

26 november 2020 17:16

Dit seizoen geen verleiders in 'Temptation Island: Love or Leave', maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Toch is er volgens presentatoren Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) genoeg drama. Dat vertellen ze in de podcast 'Effe Relativeren'.

"Ga lekker zitten, want er gebeurt genoeg"

Momenteel zijn de eerste twee afleveringen te zien bij Videoland, waarin vier koppels in het zonnige Italië op zoek gaan naar één antwoord: ben ik hier met de ware of is er iemand die beter bij mij past? Voor Kaj Gorgels is het alweer het derde seizoen van Temptation dat hij mag presenteren, deze keer samen met goede vriendin Monica Geuze. "We hebben altijd al gezegd dat we het heel vet zouden vinden om samen iets te doen", vertelt Monica in de podcast. "Het bestond niet eens in mijn hoofd dat het werkelijkheid zou kunnen worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deelnemers Temptation zekerder dan ooit: ringen liggen al klaar

Hoewel dit jaar de singles op zoek gaan naar liefde, wordt het seizoen volgens hen niet saai. "Ik kan wel zeggen: er is écht veel gebeurd ten opzichte van eerdere seizoenen - zonder al te veel te verklappen", hint Kaj. "Het wordt echt fantastisch. (...) Mensen zijn toch gewend aan de 'oude' Temptation. Maar qua reality kan ik wel zeggen: ga lekker zitten, want er gebeurt genoeg." Ook Monica kan dat beamen. "De insteek is alleen anders. Het is meer gebaseerd op liefde, maar daar komt ook veel pijn bij kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze singles gaan harten veroveren in Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Maak kennis met de koppels in onderstaande video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!