Patricia Paay in Ali B op Volle Toeren Beeld © AVROTROS / Ali B op Volle Toeren

Lofzang voor Patricia Paay op Twitter na optreden Volle Toeren

26 november 2020 21:43

In 'Ali B op Volle Toeren' duikt Ali B (39) in de archieven van de Nederlandse muziekgeschiedenis en slaat een brug tussen de hits van toen en de muziek van nu. In de aflevering van donderdag koppelde de rapper de meest besproken dames van de Nederlandse muziekindustrie: showbizzdiva Patricia Paay (71) en media-fenomeen Famke Louise (21). Vooral Patricia maakte diepe indruk.

"Wow, complimenten Patricia Paay!"

Patries gaat voor het programma terug naar waar het allemaal begon: het cruiseschip. Als 16-jarig meisje verzorgde ze samen met haar vader het entertainment voor de Holland-Amerika Lijn. Samen met Ali en Famke gaat ze nog één keer terug om het nummer 'Op Me Monnie' in een nieuw jasje te steken. En dat bevalt de kijkers op Twitter wel. 'Ik zou het haar zó gunnen, dit doet ze geweldig', klinkt het enthousiast. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verspreider seksfilmpje Patricia Paay gaat in hoger beroep

Ook Famke is fan: "Ze heeft het helemaal eigen gemaakt (...) Ik vond het echt heel leuk, niet eens heel anders." Ali kreeg zelfs een beetje het gevoel alsof Marilyn Monroe voor hem stond. Oordeel zelf:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Famke Louise komt dom over maar dat is ze helemaal niet'

Ali B Op volle Toeren is iedere donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Kijk de aflevering met Famke en Patricia hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!