Beeld © SBS/Lang Leve de Liefde

‘Keukenprins’ in Lang Leve de Liefde serveert mislukt ontbijt

27 november 2020 12:08

De date van Koen (35) en Michelle (26) in ‘Lang Leve de Liefde’ heeft voor een hoop commotie gezorgd op social media. Met name de video waarin Koen een ontbijtje klaarmaakt voor zijn potentiële nieuwe vriendinnetje kan rekenen op een stortvloed aan reacties.

"Gast, wat doe je?"

Koen ziet het bij binnenkomst in de Gooische villa al helemaal zitten met zijn date Michelle. Hij doet er dan ook alles aan om indruk op haar te maken. Zo besluit hij onder andere om een ontbijtje op bed voor Michelle te maken. Maar dat loopt niet helemaal zoals gepland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers geraakt na reactie op coming-out in Lang Leve de Liefde

Koen heeft namelijk geen idee hoe je een sinaasappel moet persen. Ook zijn kookkunsten blijken niet om over naar huis te schrijven. Zo worden de eieren gekookt in de oven, de croissantjes gebakken op het fornuis en de afbakbroodjes ongebakken geserveerd. Vol trots brengt Koen de maaltijd naar de slaapkamer, maar Michelle is duidelijk niet blij met het ontbijtje: de eieren zijn nog rauw en de jus d’orange zit vol met pitjes. Ze weet dan ook niet hoe gauw ze haar bordje weer weg moet zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jolanda woedend op respectloze Martin in Lang Leve de Liefde

De kijkers van het populaire SBS 6-programma weten gisteravond niet wat ze meemaken als ze de ontbijtkunsten van Koen op televisie zien. Zo reageert presentatrice Kim Kötter: ‘Wat? Hahahaha’ onder de video waarin het ontbijtje wordt klaargemaakt. ‘Dit bestaat niet? Gast, wat doe je?’ en ‘Jezus, dit is niet waar’ vormen slechts een greep uit de talloze reacties die onder de video staan.

Na het ontbijtje blijkt de vlam tussen Michelle en Koen te zijn gedoofd. Hoewel Koen graag nog verder had willen gaan, besluit Michelle om per direct haar koffers te pakken en de villa te verlaten. Koen is in tranen wanneer zijn date de villa verlaat. Zal hij ooit de ware weten te vinden? Kijkers die een ontbijtje van Koen wél kunnen waarderen, kunnen zich opgeven via de website van Lang Leve de Liefde.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!