Sezina in The voice of Holland Beeld © The voice of Holland

Sezina (16) weet iedereen omver te blazen in The Voice

27 november 2020 21:55

Als lid van de 'The Voice'-familie weet Sezina Kelsey (16) blindelings de weg te vinden op het Media Park. Twee seizoenen geleden stal ze namelijk al de show in 'The Voice Kids', waar ze werd gecoacht door Marco Borsato (53). Toen greep ze helaas nét naast de winst en dat gaat ze nu even rechtzetten.

"Heb jij een zuurstoffles op je rug?"

Zodra de zestienjarige de eerste noten van 'All By Myself' inzet, drukt Waylon op de beruchte rode knop - waarna Ali B direct volgt. De klassieker van Céline Dion is niet het makkelijkste nummer, maar Sezina draait er haar hand niet voor om. Iets wat de juryleden maar amper kunnen bevatten. Alle vier draaien ze enthousiast voor de tiener, die niet weet wat haar overkomt. Hoewel Sezina tijdens het optreden zelfverzekerd alle hogen noten eruit knalt, verandert ze na afloop in een verlegen meisje.

"Die laatste uithaal... die ging maar door. Heb jij een zuurstoffles op je rug?" grapt coach Waylon als ze een beetje is bijgekomen. "Ik word gek als je niet voor mij kiest. Echt niet normaal! Je bent pas zestien en doet dit gewoon. Je bent een heel stoere. (…) Ik wil die finale wel met jou meemaken. Ik vreet het kussen op als je niet voor mij kiest", gaat hij verder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan en Anouk gaan hard tegen hard in The Voice of Holland: 'Hou je bek'

Ook Ali wil haar dolgraag hebben. "Ik vreet je stoel op… tijdens Ramadan", probeert hij Waylon te overtreffen. Maar helaas, de mooie woorden van de 'Wicked Way'-zanger hebben het gewenste effect: Sezina besluit haar lot in de handen van de rocker te leggen. "We gaan een superleuke tijd hebben en heel leuke dingen maken. Ik ben zó blij met jou. We gaan heel mooie dingen maken", bedankt Waylon haar terwijl Ali ondertussen een hap zet in de stoel van zijn concurrent. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Een droom komt uit voor Jan Smit in The Voice of Holland

De kijkers moeten de afgelopen weken wel even wennen aan de coronamaatregel die is genomen voor coach Anouk. Hoewel Anouk er fysiek niet bij is, kan ze toch flink uithalen naar Jan. Hieronder zie je er alles over.

The Voice of Holland is elke vrijdag te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!