Beeld © RTL

Zo zien de overige Echte Gooische Meisjes er nu uit

27 november 2020 17:16

Het Gooi is weer volledig in the picture. De welbekende 'Gooische Meisjes' zijn terug, maar nu als 'Echte Gooische Moeders'. Toch is niet iedereen van de partij in deze Videoland-reeks. Waar zijn Renée, Nathalie en Stephanie gebleven?

Momenteel schitteren Pauline, Bo, Leslie, Kimberly en Florine in de Videoland-reeks Echte Gooische Moeders. De dames zijn sinds Echte Gooische Meisjes flink veranderd én ze zijn door hun moederschap nog rijker geworden. Maar in het tweede seizoen van Echte Gooische Meisjes maakten we ook kennis met drie andere dames.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeders vliegen per privéjet naar Maastricht

Stephanie

Stephanie kwam er in het tweede seizoen van Echte Gooische Meisjes bij en had haar leventje goed voor elkaar. Zo had ze de verlovingsring al in de pocket en werden de trouwplannen gesmeed. Toch ziet het ernaar uit dat Stephanie momenteel genoeg heeft aan die andere liefde in haar leven: haar hondje Don. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Surprise: Echte Gooische Moeder Florine krijgt enorm cadeau

Renée

Ook het leventje van Renée is totaal anders dan tien jaar geleden. Waar ze in de serie nog op zoek was naar de perfecte man, lijkt ze die inmiddels te hebben gevonden. Ook Renée is tegenwoordig een ware Gooische moeder te noemen, ze is namelijk anderhalf jaar geleden voor het eerst moeder geworden van een zoontje genaamd Willem.

Nathalie

Paardenmeisje Nathalie is wellicht het meeste uit de spotlights gestapt. Haar Instagram is al weken niet geüpdatet, maar geeft wel een blik in haar leventje. Zo lijkt ook zij de liefde van haar leven te hebben gevonden en heeft ze nog altijd nauw contact met Kimberly.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeders verwelkomen Florine officieel bij de club

Echte Gooische Moeders is elke woensdag te zien bij Videoland. De serie zorgt voor de nodige hilariteit en dat komt met name door enkele bijzondere uitspraken. Hieronder zie je een kleine greep. 

De meest hilarische uitspraken van de Echte Gooische Moeders

01:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!