Ali B in The voice of Holland Beeld © The voice of Holland

Anouk niet gediend van 'versiertruc' Ali B in The Voice

28 november 2020 22:16

De 25-jarige Naomi Faerber is in Suriname al een grote ster en is nu klaar om Nederland te veroveren. De coaches van 'The voice of Holland' zijn onder de indruk van haar stemgeluid, maar van Anouk (45) mag het allemaal wel een tandje minder. Een tip die ze ook geeft aan haar mede-coach Ali B (39).

"Iedereen ziet toch dat die schouders er niet uitzien?"

Als het Anouk haar beurt is om commentaar te leveren geeft ze toe de zangstem van kandidaat Naomi wel interessant te vinden, maar toch heeft ze niet gedrukt. "Ali zei: ik vond je timing te gek, nou ik vond het niet zo te gek", geeft ze al reden. "Je bent een soort van hyper, waarschijnlijk door de zenuwen, en bent iemand met heel veel energie. Daarom liep je een beetje op de zaken vooruit, qua timing."

Anouk geeft Naomi als tip om de volgende keer vlak voordat ze op moet even helemaal los te gaan, zodat ze op het podium wat minder 'aanwezig' is. "Misschien moet je een keertje met Ali mee naar de sportschool. Heb je wel geen schouders over, maar wel buikspieren", aldus Anouk.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Snelle neemt voor het eerst een kijkje in The Voice Kids-studio

Hoewel de andere coaches helemaal in een deuk liggen om haar uitspraak, is Ali toch wel een beetje gepikeerd. "Ik ga dadelijk écht mijn kleren uittrekken, ik zweer het", dreigt hij richting het scherm van Anouk. Belofte maakt schuld en daarom gaat hij - nadat Naomi voor hem kiest - uit de kleren. Iets wat voor de 'Nobody's Wife’-zangers niet had gehoeven. "Zulke dunne schouders, kom op zeg!" spreekt ze hem aan. "Iedereen ziet toch dat die schouders er niet uitzien? Laten we wel eerlijk wezen: Ali je had meer taille moeten hebben. Je bent nu een blokje met hangende schouders."

Jan Smit is dit seizoen voor het eerst te zien in de rol van coach. Een positie die hij lastiger vond dan gedacht. Tegenover RTL Boulevard geeft hij toe 'fouten te hebben gemaakt'. Bekijk de hele video hieronder:

Jan Smit over TVOH: 'Heb nu al fouten gemaakt'

02:32
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

The Voice of Holland maakt vliegende start

The voice of Holland is elke vrijdag te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!