Maxime Meiland Beeld © ANP

Maxime Meiland openhartig over stoppen met Chateau Meiland

30 november 2020 14:48

Van het glamourleven naar twee benen in de modder: in de online YouTube-serie 'BN'ers op de Boerderij' van Kalvijn (24), duikt Maxime Meiland (25) in het boerenleven. Eenmaal tussen de koeien doet de realityster een aantal opmerkelijke uitspraken. 

"Wij hebben zo’n leuk team waarmee we draaien"

Een paar jaar geleden wist niemand nog wie ze waren, maar inmiddels zijn Erica, Montana, Maxime, Martien en de kleine Claire niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Hun eigen realityserie Chateau Meiland telt inmiddels al vier seizoenen en als het aan dochter Maxime ligt dan gaan ze nog wel even door.

"Wij hebben zo’n leuk team waarmee we draaien", vertelt de jonge moeder aan Kalvijn in de video. Volgens haar voelt de show niet als werken en hebben ze de grootste lol samen. Zo onthult de influencer dat er tijdens de eerste draaidag standaard liters wijn wordt gedronken met pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland en vriend zetten de bloemetjes buiten

Toch kan Kalvijn zich voorstellen dat ze soms genoeg heeft van de camera's en zou willen stoppen. Hierover vertelt ze openhartig: "Ik denk eigenlijk pas dat ik zou stoppen als ik het zat ben. Maar ik kan me dat eigenlijk nog niet zo goed voorstellen."

Hoewel er nog geen nieuw seizoen van Chateau Meiland is aangekondigd, pakt SBS rond de feestdagen uit met een aantal kerstspecials. Op 22, 23 en 24 december worden deze uitgezonden met op kerstavond een dubbele aflevering. Voormalig huisvriendin Caroline zal hierin niet te zien zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland is het niet eens met verkoopprijs kasteel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!