Beeld © Videoland/Jean-Pierre Fourie

Jordy heeft spijt: 'Gaby ging eraan onderdoor'

1 december 2020 16:39

Hij noemde Gaby Blaaser (34) na zijn deelname een clown en had geen goed woord over voor de manier waarop ze de show heeft gerund, maar toch heeft 'De Bachelorette'-finalist Jordy spijt van één ding: dat hij de blondine, die hij in gedachten als vriendin aan zijn zijde zag, heeft gekwetst. Dat vertelt hij in de nieuwste 'Grazia'.

"Ik heb wel mijn excuses aangeboden"

De mannen van Gaby spreken stuk voor stuk over De Bachelorette als het grote avontuur van hun leven. Bijzonder genoeg hebben ze ook allemaal 'een persoonlijke groei doorgemaakt' tijdens de opnames van het realityprogramma. Ook Jordy kijkt er met plezier op terug. Als één van de weinigen mocht hij bijna tot het einde in Zuid-Afrika blijven. Toch zijn er momenten waar hij liever niet meer aan terugdenkt, zoals de sneer aan Gaby die hem van liegen betichtte. "Nu denk ik: op basis waarvan eigenlijk?”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy heeft geen woorden voor actie Gaby: 'Ze is een clown'

"Ik heb haar nog een keer gesproken, en zij ging er redelijk aan onderdoor door wat er allemaal gezegd is", vertelt Jordy verder. "Ik heb wel mijn excuses aangeboden, want het is nooit mijn intentie geweest om haar te kwetsen. Dus ja, als ik dat kon terugdraaien, zou ik dat doen."

Jordy zou tijdens de opnames gelogen hebben over een zoen met Gaby. Dat kwetste haar zo erg dat het bijna zijn exit in het programma betekende. Niet alleen de Bachelorette zélf kreeg veel kritiek te verduren over de zoenrel, ook aanstichter Jethro moest het ontgelden. Hij ontving zelfs doodsbedreigingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Jordy Jamal probeerde eerder Romy Monteiro te versieren'

Nadat iedereen het bijlegde in de reünie gloorde er zelfs een beetje hoop aan de horizon. Gaby maakte een fout door met Joey Zuid-Afrika te verlaten en vroeg afvaller Jordy mee op date. Helaas bleek dat rozen inderdaad verwelken: de geplande date is er nooit meer van gekomen. 

Gelukkig heeft de casanova aan aandacht geen gebrek. Dat vertelt hij in onderstaande video aan RTL Boulevard.

Jordy uit De Bachelorette denkt al aan trouwen met Gaby Blaaser

06:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!