Beeld © RTL/New Line Cinema

Doodeng: Stefano Keizers kruipt in de huid van Sméagol

01 december 2020 22:01

In 'Het Perfecte Plaatje' was vanavond te zien hoe de kandidaten een doodenge opdracht moesten uitvoeren. Janny, Bibi, Bert en Stefano moesten namelijk een horrorfoto van elkaar maken. Stefano was daarbij helemaal in zijn element.

"Ik zit bijna naar een soort kunstwerk te kijken"

De kandidaten moesten een foto van elkaar maken en werkten in duo's samen. Bibi werd aan Stefano gekoppeld en een beter model had ze niet kunnen hebben. Waar Janny en Bert veel moeite hadden om de ander er eng uit te laten zien, was dat voor Bibi geen probleem. Zij had een duidelijk beeld voor ogen: Stefano zou als een soort Sméagol uit Lord of the Rings op de foto gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert ontroerd door zoon en schoondochter in Het Perfecte Plaatje

"Ik zou mijn kind niet aan je meegeven, dus dat is een goed teken", legt Bibi uit terwijl ze bezig is met de shoot. "Oké, kruipen maar! Oh wat freaky!"

Stefano zit helemaal in zijn rol. "Het gebeurt niet vaak dat iemand zo van me walgt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi schreeuwt moord en brand in Het Perfecte Plaatje

Uiteindelijk levert het een foto op waar zelfs de jury de rillingen van krijgt. "Jongens, wat moet je hier nou van zeggen..." stamelt William Rutten. "Ik zit bijna naar een soort kunstwerk te kijken." De foto levert Bibi een 9,5 op en dat maakt haar de winnaar van de week.

Het Perfecte Plaatje zie je elke dinsdag om 20.30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!