Beeld © AVROTROS

Dit is wanneer de nieuwe WIDM-kandidaten bekend worden gemaakt

02 december 2020 14:21

Hoewel de Mol-gekte in Nederland weer is bedaard, staan de makers van het programma in de startblokken om met een nieuw seizoen te beginnen. Er is, los van de startdatum, nog niks bekend over het nieuwe seizoen, maar daar komt snel verandering in.

"Wij gaan de kandidaten van seizoen 21 bekendmaken in Moltalk"

Na het spectaculaire jubileumseizoen van Wie is de Mol? kunnen we in januari weer genieten van een regulier seizoen. Geen oud-kandidaten meer, maar vers bloed die antwoord gaan geven op die ene vraag: "Wie is de Mol?". Hiervoor zijn er natuurlijk wel kandidaten nodig, en die krijgen we binnenkort voorgesteld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WIDM-actie levert het KWF 50.000 euro op

Regisseur Richard McCullough, die al jaren verbonden is aan het programma, heeft op zijn Instagram laten weten dat er een speciale Moltalk komt. 'Wij gaan de kandidaten van seizoen 21 bekendmaken op 21 december in Moltalk', schrijft hij op Instagram. Op 21-12-20 zullen we te weten komen wie er dit komend seizoen allemaal gaan meedoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Molloten achterhalen eerste kandidaten van Wie is de Mol?

Ook de locatie is nog niet officieel bekend, maar wellicht krijgen we dat ook te horen tijdens de speciale Moltalk. Wie is de Mol? start weer op 2 januari 2021.

Hieronder zie je alles over het jubileumseizoen.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!