De mannelijke singles van 'Temptation Island: Love or Leave' Beeld © Tom Cornelissen/RTL

Déze Temptation-deelnemer zou eigenlijk meedoen als koppel

2 december 2020 21:58

De 26-jarige Dennis van de Water is momenteel op zoek naar liefde in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Levae', maar het had niet veel gescheeld of hij had meegedaan als koppel. Dat vertelt hij in gesprek met de website 'In De Buurt'.

"Ik had namelijk al geen relatie meer"

Dennis is al jaren een groot fan van het programma en is in het verleden al eens benaderd om als verleider mee te doen. Daarnaast stond hij een paar jaar terug, toen hij nog een relatie had, zelfs als koppel op de reservelijst. Ook dit seizoen werd hij weer gevraagd. "Toen heb ik gezegd dat dat heel lastig zou worden, ik had namelijk al geen relatie meer", vertelt de 26-jarige. "Toen werd voorgesteld dat ik als single mee zou doen (...) Het sprak me nooit aan om mee te doen. Met name omdat het doel van de verleiders in het programma altijd was om relaties kapot te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio uit Temptation Island nog niet klaar voor nieuwe relatie

Dat hij dit seizoen niet als verleider, maar als vrijgezel te zien is gaf voor Dennis de doorslag. "Wij als singles konden in dit seizoen ook op zoek gaan naar een connectie met een ander. Om die reden besloot ik nu wel mee te doen", legt hij uit. Of hij op zoek is naar ware liefde? Niet per se. "Ik sta er wel voor open en vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar ik denk niet dat je op zoek moet gaan naar liefde. De liefde komt gewoon."

De koppels die dit seizoen wél te zien zijn zie je in onderstaande video.

Dit zijn de koppels van Temptation Island: Love or Leave!

00:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemers Temptation zekerder dan ooit: ringen liggen al klaar

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!