Beeld © RTL

Kijkers BEAU ziedend op Frits Wester na uitspraken over horeca

03 december 2020 07:32

Gisteren maakte een groot aantal horecabedrijven bekend 'gewoon weer open te gaan' op 17 januari. Horecaondernemers in zo'n zestig regio's in Nederland zijn het zat en verklaren hoe dan ook de deuren te openen, halverwege januari. In 'BEAU' spraken drie horecaondernemers over hun plannen om hun zaken weer open te gooien. Frits Wester was het daar niet mee eens, tot ongenoegen van de kijkers thuis.

"Zit er geen uitknop op Frits Wester?"

Toen het onderwerp over horeca werd aangesneden, ontstond er na een tijdje een discussie tussen Frits Wester en de horecaondenermers. "Wil jij op je geweten hebben dat, als jullie opengaan, jullie een derde golf veroorzaken?" vroeg Frits een na een paar minuten discussiëren, waarin de restauranthouders aangaven dat ze zich niet gehoord voelen.

Bekijk hier het volledige gesprek:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Warm politiek welkom voor Frits Wester: 'Ik heb hem gemist'

De kijkers thuis verwijten Frits zijn uitspraken omtrent het heropenen van de horeca. Een kijker neemt het Frits kwalijk dat hij op het gevoel speelt. 'Wil je het de mensen in de zorg dit aandoen? Ken de cijfers Frits. Stel eens kritische vragen aan het kabinet!' schrijft iemand op Twitter. Een ander noemt de uitspraken van Frits 'laf', omdat hij zelf, in tegenstelling tot de horecaondernemers aan tafel, wel gewoon netjes zijn loon binnenkrijgt. 

Niet lang geleden verbleef Frits in een afkickkliniek om van een alcoholverslaving af te komen. Daarover vertelt hij openhartig in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!