Beeld © RTL

I Can See Your Voice-kandidaat blijkt BN'er als zus te hebben

03 december 2020 21:58

Het was weer een ongelooflijk spannende en vooral frustrerende aflevering van het populaire programma 'I Can See Your Voice' vanavond. Wie kan er toch in hemelsnaam goed zingen en wie is nou die nep-zanger? Muzikant Dave von Raven (39) gaat deze week de strijd aan samen met zijn grootste fan Viola en zoals iedere week is er weer een grote verdeeldheid tussen de panelleden en gastartiest. Maar deze week is de teleurstelling, nadat ze ervoor kiezen om de Troubadour eruit te gooien, groter dan normaal.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

"Ze playbackt beter dan dat ik kan zingen"

De eerste ronde is altijd het moeilijkst bij het populaire zangprogramma I Can See Your Voice. Dave en Viola kiezen er in ieder geval voor om nummer 1 direct weg te sturen; zij ziet er namelijk 'veel te gelikt uit'. Maar wat blijkt? De Jazzy Voice kan tegen alle verwachtingen in steengoed zingen! Romi (37) zingt de sterren van de hemel en iedereen is verbijsterd, want ook de panelleden waren ervan overtuigd dat zij de nepzangeres zou zijn. Bovendien vindt het panel dat Etta James veel te hoog gegrepen is. "Dan moet je wel echt goed zijn, man", zegt Ronnie Flex. En dat blijkt ze inderdaad te zijn: Romi blaast het publiek omver met haar engelenstem.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Najib geeft een heel bijzondere uitleg in I Can See Your Voice

In de lipsync-ronde is Dave er in ieder geval van overtuigd dat nummer 3 sowieso moet blijven staan. Dan is het Hoelahoep-meisje aan de beurt en het lijkt erop dat ze er iedereen van overtuigd heeft dat het haar echte stem is. Totdat Marieke Elsinga er zeker van is dat je het aan 'de twinkeling in haar ogen ziet dat ze ons in de maling aan het nemen is'. Ook Dave is niet helemaal overtuigd. "Ze playbackt beter dan dat ik kan zingen", zegt de artiest. "Maar we zijn natuurlijk al een keer zo het schip in gegaan, dat ik het toch behoorlijk lastig vind." Viola trekt haar idool over de streep. "Ik geloof haar wel", vertelt ze en Dave gaat met haar mee.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Dit is waarom Ronnie even niet te zien is in I Can See Your Voice

Ook in ronde drie zijn de bekende Nederlanders weer enorm aan het tobben en het is Marieke die daar een einde aan breidt. "Ik heb het idee dat er een unaniem gevoel is dat de Troubadour eruit moet, dus laten we de Piano Man het voordeel van de twijfel geven." De Troubadour grijpt zijn kans om op te treden, en helaas: hij blijkt een ongelooflijk goede stem te hebben. En dat niet alleen: hij is de broer van een heel bekende operazangeres, namelijk Francis van Broekhuizen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Gerard Joling is totaal de draad kwijt in I Can See Your Voice

Aan het einde van het programma is voor de zoveelste keer een getalenteerde zanger eruit gegooid en dan luidt de vraag: zijn de laatste twee kandidaten allebei goed? De aflevering blijft tot de laatste minuut spannend, want ook de Piano Man blijkt een dijk van een stem te hebben. De laatst overgebleven is het Hoelahoep-meisje en Viola houdt het niet langer. Samen met Dave moet de kandidaat André Hazes' lied 'Ik meen 't' zingen en iedereen zit op het puntje van zijn stoel. Het lukt Hoelahoep om het publiek omver te blazen - alleen dan op een heel andere manier dan iedereen had gehoopt. De dame kan namelijk niet één noot raken en iedereen barst in tranen uit van het lachen. Omdat Hoelahoep zo vals zingt als een kraai gaat ze er met 5.000 euro vandoor.

I Can See Your Voice is elke donderdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!