Ellen Pompeo in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

Nóg een oude bekende duikt op in Grey's Anatomy

04 december 2020 13:08

Het strand van 'Ex On The Beach' is niet het enige waar oude bekenden opduiken, ook in 'Grey's Anatomy' is het dé plek om voormalige liefdes tegen het lijf te lopen. Het personage van Ellen Pompeo (51) kwam haar echtgenoot er al tegen, maar nu ook een van haar beste vrienden. Let op: dit artikel bevat spoilers over het nieuwe seizoen van 'Grey's Anatomy'.

"Het is allemaal niet echt"

Meredith is getroffen door corona in het huidige seizoen van Grey's Anatomy. De arts heeft koortsige dromen gedurende haar strijd tegen het virus, waarin ze haar overleden echtgenoot Derek Shepherd al tegenkwam op het strand. Maar hij is niet de enige oudgediende die haar opzoekt in haar onderbewuste. Niemand minder dan George '007' O'Malley heeft een terugkeer gemaakt na twaalf seizoenen afwezigheid. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Addison gaat in op reünie Meredith en Derek in Grey's Anatomy

"Het is allemaal niet echt", verzekert Derek zijn echtgenote. Maar dat weerhoudt de serie er niet van om Meredith in gesprek te laten gaan met de overleden George. De twee bespreken in de meest recente aflevering wanneer het tijd is voor iemand om heen te gaan. T.R. Knight, die George speelde in de show, kan zijn geluk niet op dat 'ie zich weer even mocht wanen in de Grey's Anatomy-wereld. 'George zit voor altijd in mijn hart', schrijft hij op Instagram. Hij bedankt zijn oud-collega's dat ze 'dit moment met mij wilden delen'.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Hevige bonje tussen Grey's Anatomy-acteurs laait weer op

Krista Vernoff, de maker van de serie, heeft al aangegeven dat er nog meer verrassingen op het strand op de planning staan. In de teaser voor de volgende aflevering is te zien dat het iets beter gaat met Meredith en dat ze mee mag doen aan een klinische trial dat het coronavirus moet aanpakken. Of George nog een aflevering meepakt, is onduidelijk. Hij overleed in het vijfde seizoen bij een busongeluk. 

Het zou zomaar eens het laatste seizoen van Grey's Anatomy kunnen zijn. In de video hieronder vertellen de acteurs wat je allemaal van de nieuwe reeks kunt verwachten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!