Chazia Mourali Beeld © ANP

Zwakste Schakel-diva Chazia Mourali keert terug op tv

07 december 2020 11:08

Chazia Mourali (57) keert volgend jaar terug op de Nederlandse televisie. Voor NTR maakte ze de vierdelige serie 'Chazia & Puccini', waarin ze het leven en het werk van componist Giacomo Puccini onderzocht.

"Ik wilde zo graag mijn liefde voor opera en voor Puccini delen met de kijker"

Mourali, zelf een groot operaliefhebber, noemt het maken van de serie een droom die uitkomt. Ze reisde af naar Italië waar onder andere opnames zijn gemaakt in de privéhuizen van Puccini en gesprekken zijn gevoerd met zowel kenners als met de gewone man op straat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit vindt Chazia Mourali van Bridget in De Zwakste Schakel

"Ik wilde zo graag mijn liefde voor opera en voor Puccini delen met de kijker", zegt Mourali. "En dat gaat hopelijk lukken dankzij deze prachtserie waarin we op de mooiste plekken zijn geweest om een buitengewoon boeiend levensverhaal te vertellen van iemand die tegenwoordig toch een beetje bekend staat als een ‘foute man’."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chazia Mourali houdt van bijzondere type man

Mourali kreeg grote bekendheid met haar programma De zwakste schakel. Daarin stond ze bekend om haar meedogenloze uitspraak 'Je bent de zwakste schakel, tot ziens!'. Chazia & Puccini is vanaf 3 januari te zien op NPO 2.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!