Beeld © RTL

Het Perfecte Plaatje-kandidaten verbijsterd door twist in halve finale

8 december 2020 22:01

De kandidaten van 'Het Perfecte Plaatje' hebben alles op alles gezet in de halve finale. Van een spectaculaire onderwatershoot tot een persoonlijk drieluik, de camera flitst ook deze aflevering weer hevig. Toch staat de kandidaten nog heel wat te wachten.

"Ik vond het heel zwaar"

Janny, Stefano en Bibi hebben het tot de halve finale weten te schoppen. Dat betekent dat ze alle zeilen bij moeten zetten om de finale te bereiken. Als eerste opdracht moeten ze een heuse onderwatershoot doen. Hierbij krijgen ze hulp van enkele duikers, maar Janny maakt zichzelf ergens anders druk over: door een ontsteking in het verleden is haar longcapaciteit niet optimaal. "Ik word al benauwd dat ik niet door mijn neus kan ademhalen, maar door mijn mond. Daar was ik even niet op voorbereid", vertelt ze. "Ik vond het heel zwaar." Janny moet geregeld naar de kant om adem te halen.

Ook bij Stefano gaat het niet van een leien dakje. Hij heeft eveneens moeite met de shoot en noemt het zelfs verschrikkelijk als hij een flinke teug water naar binnen krijgt.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Stefano Keizers is dé grote verrassing van Het Perfecte Plaatje

De kandidaten klikken er op los; alles om maar in de finale te komen. Gelukkig heeft presentator Tijl Beckand goed nieuws. Er wordt namelijk niemand naar huis gestuurd, dus de finalisten van dit jaar zijn Stefano, Bibi en Janny. Het drietal gaat een extra lange finalereis maken in Nederland. De finalisten zullen gaan eilandhoppen op de Waddeneilanden.

De finale van Het Perfecte Plaatje bestaat uit 2 afleveringen. Op dinsdag 15 december blijven er 2 finalisten over en de eindfinale is te zien op dinsdag 22 december op RTL 4 om 20.30 uur.

Het Perfecte Plaatje is een waar kijkcijfersucces te noemen en vooral Stefano Keizers komt uit de bus als een grote verrassing. Hieronder vertelt hij zelf over dit avontuur. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

William Rutten blikt vooruit op halve finale Het Perfecte Plaatje

Stefano Keizers is dé grote verrassing van Het Perfecte Plaatje

03:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!